Ska Björklidenhus göra förberednings arbetet?

Viktigt att tänka på när man bygger med Björklidenhus är att inte lita på dem allt för mycket när det kommer till det som ligger utanför avtalet.

Vi lyssnade på Björkliden när vi hade vårt uppstartsmöte.

Där sa de att de skulle meddela oss om det blev några större kostnader priset på fyllnad låg mellan 265-350 kr/ton.

Killarna kom ut och började gräva och kom fram till att det skulle bli billigare att fylla upp vår tomt istället för att spränga. Vi sa då gör vi det vi fyller upp där det behövs.

Efter allt var klart kommer de och säger att bara fyllningen hamnar på över 80 000 kr, och vill att vi ska skriva under ett tomt papper där de ska sen skriva vad de har gjort.

Jag vet inte vad Björklidenhus ser som större kostnader och enligt min beräkning så det dyraste alternativet i extra fyllnad och med den troliga mängden med den mängd fyllnad 350*110 = 35 000 kr.

Vi har ej fått någon samman ställning på kostnader ännu så vi får se vart det landar, men om det hamnar på orimliga summor som 80000 kr då får vi diskutera det då.

Så en varning till alla som bygger med Björklidenhus gör grävning och fyllnad själva, vi fick 2 st anbud på 40000 kr, så här i efter hand var vi riktigt dumma som inte tog något av dessa.

Så här såg det ut:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Idag reste killarna huset

Huset har kommit